Monday, May 10, 2010

Jelma lah kau


Hati dah la susah memikirkan exam final yang hampir tiba. Kedatangan bunga sekuntum ini tambahkan lagi kegusaran + kekusutan hati ini. Siapa pengirim ? dari mana ? ahh.. .Ini bunga yang kedua den dapek. Before this sejambak bunga. Tak sempat nak capture time sejambak tu..Ni sekuntum plak.. aduhaii.. menjelma lah kau wahai pengirim ~ den malas nak berteka teki lagi.

5 comments:

MieSSS said...

dari saya kot

Ayong said...

Untung le ada SA ko eli,dulu time sek rendah SA bagi coklet2 je.

Anonymous said...

pehh,caya la Su. ada munge2. bfrenw ka-c la tu. Jelma sapa lageee.jelmakan bfrenw ko la!

Anonymous said...

perghhh..diam2 jer ko yerr..tak citer kat aku pown

Miz Ellysu Bahari said...

Mie : uhuks2..perasannn
Yong : hahaha..time skula tu dulu tau sape pengirim nye Yong..
Anonymous1: hehe..bukan kot (sape ni)?
Anonymous2: nk cite? ni dh cite ? sape ni ?