Monday, May 23, 2011

Jemputan Majlis Perkahwinan Saya



Map Rumah Pengantin Perempuan
Klik gambar untuk lebih jelas

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada semua rakan-rakan blogger saya.
Saya dengan sukacita menjemput semua rakan-rakan ke majlis perkahwinan saya pada

29 M E I 2011

bertempat di

Lot 1789 Jalan Muhibbah 5
Kg Tersusun Muhibbah
Batu 33 , Temoh
Perak Darul Ridzuan


semoga kehadiran datuk/datin/encik/puan/cik akan memeriahkan lagi majils ini.
Sekian ..
Terima Kasih

Wednesday, May 11, 2011

Bila hati mula berubah

Terkejut tak tengok tajuk post aku kali ni?
hahaha

Bukan

Betul lah apa yang selalu orang kata. Manusia ni tak pernah yang cukup dengan apa yang ada.Post kali ni serba sikit cerita pasal perilaku diri ni jugak la.

Bila merenung balik kehidupan aku di masa lampau, sedih rasa nya
Yelah, hidup adik beradik ramai. Tapi alhamdulillah.. aku di kurniakan abang-abang, kakak-kakak yang bertanggungjawab. Semua kehendak aku di penuhi even time tu dorang sendiri dah kering poket. Thanks Along , Anyah , Kak Yang dan Kak De..

Tapi bila di lihat life aku sekarang ni aku rasa makin boros untuk berbelanja

Kalau dulu zaman sekolah, aku rasakan handbag Bonia, Carlo Rino tu mahal ya amat.. Tapi jiwa semakin berubah mengikut aliran masa kini.
Masuk alam pekerjaaan ni, 1 tahun lebih.. aku habiskan duit berfoya-foya beli barang apa yang terlintas..terhajat kat hati ni. Puas sangat ! (sambil lidah terjelir..)
Dari beg sekolah Puma Biru (anyah beli) -> Radioactive (along beli) -> beg etnik sarawak (kak yang beli ) -> alfio raldo (mak beli) -> converse -> nike -> carlo rino -> guess

dulu aku cakap, teringin sangat nak pakai Guess.. dan siap cakap ni je last nak beli handbeg memahal..pasni takde lagi brand lain aku nak. tu janji time tengah nak pay kat kaunter ..ehehehe

Sekali .....
Aku dah mula terjatuh hati kat brand COACH la plak..
Aduii..
manusia-manusia tak pernah rasa cukup
kemonnn Sue, jangan membazir pelisss

1st design & colour yang paling aku minat
nak ! nak ! ada sape2 nak bagi free tak ??
;p


Simple & Nice

Ohh..Hitam itu menawan
tapi Encik Tunang dah bosan dengan colour ini
dia suruh aku jangan di bayangi oleh warna hitam



Sweet gituwww..
tapi da sama design dgn handbeg saya yang ni





Brown + Soft Blue
aummmm... lawa jugak


lawakan? korang-korang pun mesti terliur tgk design handbag Coach ni kan..
aduhaii..

Monday, May 09, 2011

Cak Ping Cak Pong

Berlalu sudah tournement Ping Pong TNB Selangor dalam ENTRI ini ..
Seperti biasa atlet-atlet bidan terjun seperti kami menerajui nya..
Terjun bukan sebarang terjun ..
Malah kaum hawa bukan lah penyebab kekalahan pasukan ini.. (hahaha ayat bongkak)

Berpoluhh aku dan Warda kalahkan stesen Port Klang, Klang, Kuala Selangor dan PBN
begitu juga dengan single perempuan Akma yg dapat anugerah Pemain Single Terbaik (P)
cuma luck tak berapa baik sebab markah di kira secara berkumpulan
single lelaki dan bergu lelaki kalah dlm setiap game
so saddddd ;(


ape bola skru? bola pusing?
hahh .. macam-macam bola lah ..

Pasukan Banting


Cak Lempong Perempuan


Pasukan Klang


Pasukan Petaling Jaya




GM Selangor





Akmal - Single Lelaki



Akma - Single Perempuan


Bergu Perempuan - Warda & Sue



Bergu Lelaki - Muzri dan Shahaizan






Kami menang bergambar ...hahaha


bagi support kat Akma

Muzri dan Akmal
Walaupun kalah.. korang menang bergambar
hahahahaa


makan pagi harus di utama ! model Teh Tarik 2011

Nak balik daaa...bye semua

video


Friday, May 06, 2011

Ping Pong Tournement



Esok 7 Mei
lagi sekali aku dan team akan berentap di kejohanan Ping Pong Sukan Selangor di Kelab Kilat Bangsar tu haaa
6.30pagi lagi dah gerak dari sini kauu..
Amik ! nak sangat driver antar kan?
hah lobam bijik mata la jawabnya terpacak awal.
btw, thanks jugak kat admin yang amat mengambil berat terhadap pasukan aku nih..
Semoga ada sinar kemenangan untuk aku dan team.

come on Bantingnians !
Gempurrr !! <--- trademark Team Bantingnians !

Harus semangat lah Sue ! 1 suit esok semua baru (~_~)
terbaikkk ~


~ Moga jersey nike MU kuning ini bawak tuah untuk aku dan team ~
(jersey je u.. bukan seluar pendek tu ;p)

Thursday, May 05, 2011

Debaran ...

Debaran hati makin terasa
Semoga segala yang di impikan berjalan lancar



Ya Allah, ku dambakan restuMu jua