Tuesday, March 22, 2011

My Pre Wed =)

Akhirnya, tercapai juga niat untuk photoshoot pre wed
Even,kedua² nya terlalulah sibuk dengan kerjaya
lastly, dapat juga spent time last weekend di Putrajaya Lakeside
Berkalung-kalung ucapan tahniah & credit to my official photographer
atas gambirun² di bawah


Sungguh pun berada dalam lalang dan cuaca yang agak panas. KAMI tetap cuba memberi pose yang terbaik sambil di ajar Cik Photographer yang tak habis² ketawa tak kering gusi melihat 2 keletah client nya yang "kaku & keras" ketika shoot !
ngeeeeeee ;p

Bukan lah semudah petik kacang rupanya bila jadi model ek? Kena posture badan kena betul, tidak gambar jadi buruk.. !! Uishh
Thanks sekali lagi, kerana photographer banyak membantu . Seronok ! Happy sangat time ni even peluh mula menitik² .. Yang paling penting , kami selesa dengan photographer ni ! Yeah, tak sia² saya memilih dia
(eba musti kombang lebey , bila saya puji dia ;p )

In the end, maka terhasil lah picture² pre wed kami ini





Encik Tunang : u look so chumell time picture ni !
i likeee sambil berpesan " u jangan macam² belakang i "
hahaahaha


Nak tengok lagi ???

kat bawah ni


kat bawah ni


kat bawah ni


kat bawah ni


kat bawah ni


kat bawah ni


kat bawah ni


kat bawah ni


kat bawah ni

Penat tunggu ?? Kesian...
Hahahahha
Hah, klik sini LakarLensa


6 comments:

Safia Ibrahim said...

wah!bestnye dpt wat pre wed shoot...aku ari tue tak sempat pun...

Miz Ellysu Bahari said...

best ! best ! best ..
takpo, ko repeat r pas keluar si kembar dalam perot tu ..ahaks ;p

Blogging for future said...

pok leh banggo lagi skali nge saing2 pok leh..hehe..nanti wedding eba,korang lak jadi potogeraper dia..hehe

Ellysu Bahari said...

wedding eba.. eba amik photographer yang power2 pokleh! kami setakat klik2 biasa boleh bahhh... hahaha

YUSFAUHANNUM MOHD YUNUS said...

CBTUK SUME PIC2 PRE WED KO SUE...
TEBAIKKK WOOOKKKK...

Ellysu Bahari said...

wahhh..kembang semangkuk i ~
thanks mama debot !!