Wednesday, March 02, 2011

4 S

4S
Suntuk Sungguh Siap Semua


Pejam celik tinggal 2 bulan lebey lagik!
no more time untuk
:-

1) gelak hippphipphuraayyy
2) sibuk soping benda yang tak sepatutnya
3) membazir masa tak tentu arah
4) kurang-kurangkan berangan

but

aku kena tegar dengan rutin karier

G a d i s E l e k t r i k

bukan sengaja
balik malam
bukan sengaja
suka call panggil orang kerja memalam buta
tapi itu dah lumrah bekerja di bidang teknikal
So, wahai rakyat-rakyat di luar sana
Fahamilah karier aku yang tak seberapa nih


Minggu lepas
Hampir 60% dah siap persiapan untuk majlis
Syukurrr Ya Allah (~_~)
Mengecat rumah sudah
Booking catering , canopy pun sudah
Terima kasih buat Ayahanda & Anak Saudaraku

Mencari busana untuk di hari bersejarah bukan lah sesuatu yang senang aku rasakan. Naik berpeluh ketiak , lenguh kaki membuat servey di setiap butik yang ada.Syukur, kakak tercinta dan 2 askar tecik sentiasa menemani maksu nya.E very couple should want the best untuk hari gilang - gemilang ini. Sama juga seperti aku yang kesuntukan masa ini.
Alhamdulillah
Pakej busana , pelamin dan kelengkapan lain dah siap juga di book
Bilik master big room aku jugak dah siap kemas
segenap ruang dan segala susunan perabot telah di ubah tempatnya
mengikut citarasa hati aku
<>
Terima kasih juga pada Bonda yang membantu


weekend ni pun dah pack dengan aktiviti
memang hectic giler
minggu ni exersice kaki ke Nilai 3 dan Jalan Pudu
untuk menempah memacam
dan kalau sempat nak join geng SMTSI
TRIBUTE ke JERAM


Ok
Next post aku share gambar pulak yaa

~Cauuuuu Bedahhhhh~








2 comments:

Reiko Kazumi said...

uikkk lagi advance dari UV ne. hehehe biler tarikh? Uv ada 3 bulan agi

Miz Ellysu Bahari said...

ehehehe..
rasanya lebey kurang UV je majlis cikdat nih.. hehehe..

marilah bersama2 membuat persediaan Bride To Be :)