Tuesday, March 01, 2011

Moroccan & Arabian Style laaaaaa....


Yes !
Design tudung pilihan di hari bersejarah nanti
Yeeehaaaaa~
Dah fitting Ahad tu hari..
Manis macam lolipop lol~
kembang gilerrr ;p





..bukan yang ini..
look like violent sangat ..
ini dah cute,
tapi butik andam takde colour yang macth dengan tema
tak kesah sangat, sebab itu bukan pilihan hati saya yang 100% pun




Yeahhhh
Ini dia salah satu
Pilihan hati sayaaaaa...
Tapi macam crowded sangat dengan kerlipan blink-blink tu
Nasib baik saya ikut kata En Tunang jangan potong rambut..
Kena wat sanggul tinggi sket.
Chumeellll..







Simple, look gorgeous !!
ini dia tudung pilihan saya ~
ngeeeee :)







8 comments:

:: fatin nashwah :: said...

cOmel sgt tdung yg cm aida pkai 2..
;)

Miz Ellysu Bahari said...

i agree !!
chumell ~

sis wawa said...

aku ade beli gak majalah pengantin 2 byk gaya tudung comel2... lg 1 xyah ade rambut pn xpe sb skg ade dh sanggul palsu.. aku pn ade kalo nk pinjam! Hahaha..

Reiko Kazumi said...

Kak Su,
Alang2 survey style Arab tu, uv nak tanya sikit. mana nak cari accessories cam tu kat Kl ne?tahu tak? nanti ada function tema Arabic. Pening ne

Miz Ellysu Bahari said...

Safura : ahhh...tak mo sanggul tipu! i nak original noksss... hahaa

Miz Ellysu Bahari said...

UV aka Reiko Kazumi : ape susah.sewa je kat butik pengantin UV. tak payah beli.. kalau nak cari accesories macam hair band tu cuba tgk kat mydin. macam2 style adoo..hehehe

Reiko Kazumi said...

kak su.masalahnya butik tu kat melaka nun. owg nyer Hi tea 11 hb ne. sob sob sob. kena cari gak ujung minggu ne. Ok TQ sis

Miz Ellysu Bahari said...

hah..kalau nak style arabian nih. mai Banting, rasanya Butik Idaman Jelita ada jer benda-benda nih..