Tuesday, January 12, 2010

KurSus ERMS~

Salam..

Huhuhu.. time aku update blog ni..aku ada kat Wisma TNB Jln Kepong dalam nama lain Office TNB KL Barat lah.Sementara instructor tak masuk lagi..baik aku online.. hehehe. ke sini aku datang untuk training updating data system Banting dalam ERMS.. Dah rasa reunion bacth intake TNB aku lak.. Majoriti kawan2 yang ada sumer nya satu bacth dan kenal.. So, tinggal esok satu hari lagi.. Kami berkursus.. Semoga segala data untuk stesen masing-masing dapat di updating dengan penuh berjaya..dan Selangor Jagoan mempunyai 100% dalam percentage nya di antara negeri-negeri yang lain..Chayok2 Selangor !!

2 comments:

shahizal mat nasiar said...

selangor jagoan ka....x pa2...teruskan untuk pencapaian terbaik anda smua...

Miz Ellysu Bahari said...

hahaha..jogoan pe..jagoh tersungkur ada la atan.. penghargaan terbaik tu dapat PK je yg dpt nama..kita yg bawah habuk pun tadak..huhu