Tuesday, January 04, 2011

E M P A T K A L I S A T U




Tahniah
~ Amy & Khalil ~

01.01.11
E M P A T K A L I S A T U


Alhamdulillah , Amy dan Khalil telah selamat di satukan menjadi pasangan suami isteri.
Semoga kegembiraan sentiasa bersama dalam menempuh kehidupan di alam yang baru.

Bertempat di Sri Manjung

K A M I
the
E X - T E C H S I S
02/03

*Berjaya memeriahkan dan mengharu birukan majlis perkahwinan Amy *
sgt suka sebab :
* dapat jumpa ramai kenalan bacth 02/03 SMTSI *

Aku hampir saja tak dapat jumpa kenkawan lama gara-gara lambat sampai ke rumah Amy.
Alhamdulillah , dah rezeki nak jumpa kenkawan sempat jugak lah merakam gambar kenang-kenangan bersama lebih dari 20 orang kenkawan lama ..

Rindu sangat kat dorang !!
Al-Maklum lah dah hampir 7 tahun tak jumpa
Teruja & happy bila tengok kawan-kawan ramai yang datang.
(sampai Encik Tunang tertinggal kat belakang , di lupakan kejap.sorry syg.hehee)

.:: Jom tengok aksi kami di sana ::.




Tak cukup bergusipp di rumah pengantin, K A M I seterusnya bergerak menuju ke Marina Wing untuk sambung berceloteh ~

The Marina Wing Lumut Waterfront



Kedai ABC yang menjadi mangsa K A M I
Time nih , dah tak ramai yang follow pergi sebab ada yang dah balik , ada yang susu anak dah habis. Tinggallah kami yang single mingle ni jerk..
Uppss! silap-silap ..
Ada 2 orang hot mummy & sepasang pengantin baru kat sini~


Me
&
Encik Tunang


Memperkenalkan Pengantin Baru K I T A
Puan Camelia En Razeman
sweett giteww~


Ini salah satu cinta monyet yang berkekalan dan dikenali cinta SMTSI
Safura & Azlan
in love

* coklat suguz & daten balkhis*

*pengapit yg curi tulang Cik Jaja , Puan Najwa & teman Pn Najwa*

~rakan sebaris aku ketika study di alam persekolahan~
rindu nak lepak usha player SMTSI main rugby ;p

Puan Lia khusyuk dengan menunya sambil Fai tersengih girang


~ The Harry Porter ~


* Baby Subzero * Aini * Jaja*
al-kisah dah lama tak jumpa aku terlupa nama Aini,
dan asyik panggil dia "ekin"..haishh Sue..Sue..
but i still remember dia ni budak dorm Khadijah 3..



* gosippp gosippp, mesej ttp reply*
steady la lu Safura !

*ini kes terjah kereta si Baby Subzero nih*
keta bau & ada bau kedai !!
hahahaha


.:: I N T H E E N D ::.




<>

* tak lupa juga kepada Tunang tersayang yang
melayan kepala otak yang memasing nya giler kenangan2 lama di sekolah dulu*

Awak mmg sempoi .. itu yg "kak jojie" mahukan , yeahhh~

Sumber Gambar Sepenuhnya di taja oleh : DSLR Najwa & Co

4 comments:

sis wawa said...

love this moment... terbaiklah~

♥CIK SHA♥ said...

wahhh..macam reunion..best kan dapa jumpa kawan2 lama..^_^

...miSS fAi... said...

wah...!!!! suke2...!! best moment la..!!! smpai sekarang nie aku sengih sorang2... hahahahha

Miz Ellysu Bahari said...

@Wawa : i also love.. sgt2! even dapat jumpa kejap pun dah bermakna sgt2!

@Cik Sha : tu la pasal.. time kawin member ni je la dapat jumpa..kawin aka gathering kami nih..

@Fai : aku gak..senyum sensorang dpn PC bila tgk memories kita ! luv u oulss~