Friday, December 17, 2010

Minggu Yang Mewah .. Yeayyyy \(^_^)/

Wallaweiii~
Minggu ni amatlah havoc untuk kami berada di office..
Bayangkan 3 hari berturut2 duit masuk ke dalam akaun..
ini bukan cerita MLM .. huhuhu
Tak ke girang .. senyum.. sengih .. berangan sensorang aku di buatnya.

Huhh..thanks a lot to my beloved majikan.
Coz bagi kami semua gaji ! bonus dan milleage ~
ngeeeeeee... senyumm kambeng lagikkk ;p

Bila duit dah ada, macam-macam la di dalam fikiran.
Kejap rasa nak beli handbeg, kejap rasa nak beli baju..
Lastly..
aku kena utamakan yang penting dulu
1) decide nak beli Telefon Tangan
Alasan :
sebab hp aku dah jahanam , berryhitam dah rosak pas eksiden tu hari
dan hp canggih hijo aku ni bateri nya semedang habis.
charge full pun kjp je habisnya ..

hp yang banyak berjasa pada aku :)

So , aku fedupp nak jual beli bateri baru.
Muktamad nya aku nak beli N8 bukan Iphone k !
(bagusnye alasan)


2) Aku nak beli blackhammer boot yg jenis high cut ni


sebab
boot blackhammer low cut aku ni dah uzur giler.
kesian, dengan tali dah simpul mati.
ada koyak rabak sket..
hah tgk nih
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


tapi aku sallute r, sebab aku duk usung ke sana kemari
waktu office hour dalam jangkamasa 2 tahun
2 tahun hanya sepasang kasut boot?
dasyat kan sampai dah jadi camni...


hahahahahaha
Kat sini, aku syorkan jugak la kepada semua yang kerja tempat2 berisiko tinggi
cam aku ni, di sarankan pakai boot yang berkualiti. Contoh cam Blackhammer ni.
Sebab agak selamat kaki-kaki anda , even jatuh barang2 tak le lebam kaki u all yang gebu tu..


Nak pakai boot cam ni time bekerja rasa tak sesuai benor..
kang dah macam SkinHead plak..



tapi kalau di bagi free untuk di pakai jalan2 pun tak nak aku..
aku bukan jenis kaki fashionita & ranggi cenggitu.
cukup sekadar tshirt dan berselipar Padini
sudah memadai ..



p/s: Oh Nokia N8 & High Cut Boot..
aku menanti kehadiran mu :)

t

6 comments:

h o n e y said...

salam ukhwah.
Best kan dah ada gaji sendiri. =)

Miz Ellysu Bahari said...

@honey

ye salam..
duit sendiri,nak beli apa pun senang. janji kita pandai manage ..

Bogdan Burca said...

Hi,
My name is Bogdan from Romania! I want to make friends!
Can we be friends?? LinkExchange??
My blog address is: www.bogdanstelistul.blogspot.com
Thank you!!!!

Ain Zulaikha said...

semoga dapat beli semua ni :)

Miz Ellysu Bahari said...

@Ain Zulaikha : N8 dah tercapai siang tadi, tinggal nak beli boot jerk lagi..btw thanks dear

✿....rossa alina....✿ said...

beli..jgn cari yg tipu plak..kihkihkih..
btw,awk kene tag!! :)

http://miszrossa.blogspot.com/2010/12/contest-aku-dan-kaca-mata.html