Tuesday, April 13, 2010

Retrosyndicate Punya Cerita !


Dalam banyak-banyak forum kereta. Forum ini la paling lama aku pernah join. Forum yang memaparkan kisah2 keta lama atau pun lebih di kenali kete Retro lah. Nak di jadikan al- kisahnya.. Di sebabkan terlalu lama aku tak onl9 forum RS ni.. aku terus lupa dia nya password daaa.. hahaha. Maklum la skang zaman Facebook.. Apa2 event ke TT Teh Tarik ke ape ke tentang Forum RS ni dah tentu aku akan di invite di FB.. Jadi skang ni tiba masa untuk aku aktifkan semula diri ni dalam Forum Retrosyndicate ini.. Yeeehaaaaa.. Tapi agak sedih sebab aku kehilangan sorang rakan RS iaitu Bard .. Arwah Bard telah pun kembali ke Rahmatullah pada 10 Feb 2010 yang lalu di sebabkan kemalangan. Semoga roh nya di cucuri rahmat. Al ~ Fatihah..

4 comments:

Wan DV said...

apa ler Yong..Orang BerTT ekau berclass.. Budak2 rindu kat Datsun 120 Yong tu..

Iem Bas Sekolah said...

Rindu kat Datsun 120 Yong ke rindu kat Yong tu Wan.lolx. Yong sombong skunk semenjak jadi pelajar.

MiE_SsS said...

Semoga Bard tenang di sana dan ditempatkan dalam golongan orang-orang beriman.

Miz Ellysu Bahari said...

Wan : uyoo..yong mn bleh ponteng class tu hr..dh byk tggl oo
Iem : hek eleh..kelam..sibuk beb..bukan sengaja tak nak berTT
Mie : Amin~Al Fatihah