Monday, November 15, 2010

-TAMAT SUDAH -

Tetiba mood mengupdate blog muncul di kala tengah hari rembang begini.
Di imbas dalam folder picture mengimbas segala kenangan yang ada.
Sekali terpandang akan folder "DKE PSA" ..
Sesungguhnya aku tertawa sendiri tatkala memandang kesemua gambar di bawah ~

Picture student part time yang *saraf putus*!!~


Melihat si dia yang 'tekun' belajar



Itu dua Cik Ain mengajar


Oit!! Jakun wat lab ker?? hahhaa
(jgn marah ha..gurau jerk ;p)



Tinggal kenangan segala suka duka
di kelas DKE4B


Charlie Angels DKE4b~
Chy Uyun ~ Mama Ila ~ Sue




Wajah "cumel" dari Yaacob Tarbawi
hahahahahaha

Tamat sudah perjalanan kita semua sebagai student DKE4B PSA 09/10
Semoga kita berjumpa lagi di UTM/UITM?UNITEN..*ahaks*~
Yang mana nak kawen, naik berendoi anak jgn lemput jemput!
Okeh ~ (*_*)

p/s : Leh jadi T/A le pasni ..ngeh3.
(tu pun kalau grad,harapnye grad dgn berjaya la)

2 comments:

zul said...

mana gambr aku??x der pn..sedeynya.

Miz Ellysu Bahari said...

aduii...
gambar ang takde dlm post yang ni
gambaq ang de yang kat post ang posing manje tu..ahaksz`