Tuesday, October 12, 2010

Ada apa dengan SOFA ~





! Selamat Petang Blogger !

Ada apa dengan sofa ? Aku terlalu desperate nak kan sofa. Al-maklum la nak pindah ke banglo yang baru (before this duk homestay jerkk).. Dengan nafsu yang membuak-buak. Aku desperate jugak nak hias banglo yang bakal aku duduki nih!! hati pompuan beb... nak jugak letak gubah2 bunga bagai.. dalam erti kata lain nak wat banglo bujang nih macam banglo family ler..


Tapi aku di himpit dengan suara2 lain, kenapa perlu beli sofa ? kenapa tak beli set katil dulu ??kan dah nak kawin, huhhh ! nak kawin memang la .. tapi aku tak rasa boleh kawin dalam masa terdekat nih.. al-maklum lah kewangan aku pun belum cukup stabil. Jadi aku rasa, set katil Queen/King tak perlu lagi di beli buat masa nih.. cukup sekadar katil bujang aku gunakan. tu pun kekadang tak guna sebab kekadang aku tido dalam kete jer (bila standby).Wouhhhhh ~ set katil ??? kalau tade riban-riban jangan harap aku nak beli. Sebab aku perlu kan set katil idaman aku .. Set katil idaman aku macam nih...... ada sape2 nak adiah kan tak???? takde kan??




So, tunggu la sket2 lagi.. Nak beli katil pada aku better la pegi beli dengan yang tersayang. At least boleh combine sama2 kriteria-kriteria katil yang di sukai.. Ahhh lupakan katil dulu. Aku nak cite pasal SOFA !

Kenapa aku terlalu desperate kan sofa ??? Aku terlalu desperate sofa sebab dah dekat nak cecah 4tahun umah sewa aku tak bersofa. Aku dah tak lalu nak tgk TV melepap .. baring.. meniarap kat carpet ! bosan siot.. tak feel kenkadang. Sebab kadang kala aku perlukan kerusi untuk melenakan badan aku di samping beronline atas sofa.. means kerusi tu sama dengan sofa la.. Sofa yang aku inginkan tak le high class cam set katil idaman aku.. Aku juz nak beli sofa L-Shape cam nih jerk..




Jadi tolong lah faham.. kenapa , mengapa, pengapa aku perlukan sofa dari pada katil.. Tapi tak pe lah,kalau susah sangat , satg aku nak g beli kerusi plestik letak depan tv jer lah ;[

>>> Alahai labu <<<







2 comments:

She Rin said...

beli je la. apa nak dengar cakap orang. boowat semak je k.elly!

Miz Ellysu Bahari said...

buat masa ni tak beli lagi. settlekan kawin dulu :)