Wednesday, November 18, 2009

B.U.S.Y

Salam .. Morning semua..

Dah lama sungguh aku rasa tak update blog ni. Member2 ofis pun dah tanya..budak kelas aku nama Zul pun dah membebel kata "blog ang dah lama tak update"..Busy sangat skang.dengan nak final nya ..lagi nak final lagi berlambak assgment la port folio la..Lagi pun aku tak macam dulu, time keje leh update blog,upload gambar..main facebook ..layan forum.. Keje aku sekarang tak macam dulu. Masuk office boleh di kira bape jam sangat..Pun kadang2 masuk office sebab nak ambil dokumen jer..Yang lain semuanya kat site.. Tugas yang baru ni payah aku rasa..Tapi payah dan berat macam mana pun aku kena pikul demi mencari sesuap nasi dan menampung kehidupan aku di bumi bertuah ni..

Unit Voltan Rendah bukan mudah untuk di ceburi, terlalu rumit Unit ni rupanya. Naik berpeluh gak la keje bab Unit ni.. So far,alhamdulillah.. Projek Shutdown New Injection akan berjalan pada 25hb ni.. Barang dah release dan keluar,notis shutdown dah create dan dah edar..Jointer dah arrange,tinggal nak shutdown jer.Shutdown eh..bukan breakdown..kang Namewee datang Banting lak wat kecoh.. hahaha

Semalam gak, aku dah nampak macam mana nak selesai 2 masalah low voltage kat Sek Madrasah Darul Fakir Morib ni dan Lorong Haji Azhor ni.. Atas jasa Pomen Saleh ..petang semalam..aku dan penyelia aku dah start ukur kabel nak lay untuk projek ni.. yeehaaa..Semoga segala nya berjalan lancar.. Doa2kan yer..

4 comments:

Anonymous said...

yer ler,nama aku gak naik erkkk

Miz Ellysu Bahari said...

hah la..dah ang dok ckp blog aku dah 3mggu tak update...so ni aku updated la..
jenuh gak aku mencari masa nk update..demi ang..aku buat jugak Zull.. hahaha..

zull said...

yer lah..tq sue..selamat hari raya aidiladha..

Miz Ellysu Bahari said...

hehe..welcome2.. happy Eid Qurban juga..